Håndlavet finsk lakridspibe

Dette er en ret unik lakridspibe, jeg aldrig har set før og jeg synes den fortjente en anmeldelse. Produktet er formet i hånden og produceret af firmaet Birkeløv.

Håndlavet finsk lakridspibe

Dette er uden tvivl alle lakridspibers grand old mama. Det er 50 g lakrids i ét stykke. Den er kodyl stor, når man sidder med den.

Indpakning:

Lakridspiben er pakket ind i uigennemsigtig plastik, hvilket betyder at man ikke kan se selve piben inden man køber den. Heldigvis er der et billede af den på indpakningen, så man kan få en idé om hvordan den ser ud.

Selve designet er gammeldags og simpelt. Jeg tror mønstret skal forestille gammelt indpakningspapir, og man forsøger at give det indtryk at produktet er hjemmelavet.

Smag:

Denne lakridspibe er betydelig større end den klassiske skipperpibe. Den er langt mere kraftig og føles som en dejlig solid masse af lakrids, når man bider af den. Lakridstypen er stadig sød lakrids, hvilket afspejles i smagen, som i lighed med skipperpiben kunne have været en anelse stærkere. Smagen forsvinder hurtigt i munden af denne grund.

Det skal siges om denne pibe, at den har en meget behagelig blød smag. Produktet virker knap så kunstigt, hvis man sammenligner med Malacos lakridspibe. Årsagen er sandsynligvis, at der til dette produkt ikke er anvendt kunstigt fremstillede smagsstoffer. På dette punkt lever den finske lakridspibe op til forventningerne om et hjemmelavet stykke lakrids af høj kvalitet.

Pris:

Birkeløvs lakridspibe har en god størrelse, men set i forhold til markedsprisen går der fem skipperpiber på denne håndlavede lakrids. Hvis man kan finde den på tilbud, gør man et rigtig godt køb ved at investere i sådan en, men normalprisen er desværre lidt for højt sat.

Smagen og konsistensen er af høj kvalitet og piben har en dejlig tyk form, men prisen er en tand for høj og trækker derfor ned.

Denne håndlavede finske lakridspibe fortjener derfor

4 lakridsrødder ud af 5.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Anmeldelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s