Mega-Roulette

Jeg købte Mega-Rouletten som et lille impulskøb, efter at have været på arbejde. Jeg husker selv Rouletten fra da jeg var lille, og da det er et af Haribos lidt billigere produkter, synes jeg det er godt egnet til børn, som bare skal have lidt slik til fredagshygge.

Mega-Roulette

Indpakning:

Mega-Rouletten er rullet sammen som en aflang knallert i gennemsigtig plastisk. Som ”forside” er Haribos mærke med produktets navn stående nedenunder. Efter som man kan få Rouletter med andre smage, står der Liquorice i det venstre hjørne. Jeg synes, at det er dumt de ikke har oversat Liquorice til dansk, da det derfor ville være lettere at læse for de lidt mindre.
Da jeg åbnede Rouletten, synes jeg det var svært at komme ind til lakridserne, da plastikken var pakket godt rundt om. Men det er kun positivt, da de derfor har sværere ved at falde ud, og de holder sig bedre uden kontakt med luft.

Jeg synes, at det gennemsigtige plastik, gør produktet lidt kedeligt at kigge på. Der er ingen prangende farver, da lakridsen er sort, og mærket er hvidt og mørke lilla. Det gør derfor produktet meget mørkt at kigge på og ikke så bemærkelsesværdigt.

Smag:

Lakridsen er en smule hård, og giver derfor mulighed for at beholde et stykke længere i munden. Hårdheden gør dog også lakridsen en smule sej, og kan faktisk godt være svær at få blødgjort og klar til at blive synket. De har en fantastisk smag af lakrids, som man ikke kan blive træt af. Den er hverken for sød eller for stærk, men lige til og lækker. Det er derfor ærgerligt, at efter at have spist lidt mere end halvdelen af rullen, er smagen faktisk væk. Ens smagsløg har simpelthen vænnet sig til smagen, og der er derfor ikke smag i de sidste par stykker.

Pris:

Der er 18 stykker lakrids i Mega-Rouletten, og det svarer til at jeg har givet ca. 0,50 kr. for hvert stykke. Det synes jeg ikke er helt rimeligt, da man kun får smag ud af de første 10-12 stykker.

Selvom smagen forsvinder inden man er færdig med rullen, har lakridsen en fantastisk smag. Man kan jo vælge at gemme lidt på lakridserne, og spise dem senere, så smagen kommer tilbage. Også efter at have spist hele rullen, havde jeg faktisk lidt ondt i mine kæber, da lakridsen, som sagt, er både hård og sej.

Jeg vil derfor gerne give Mega-Roulette

3 lakridsrødder ud af 5

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Anmeldelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s