Skipperpibe

Som min første anmeldelse har jeg udvalgt den klassiske skipperpibe, som produceres af Malaco.

Skipperpibe

Indpakning:

Denne lakridspibe leveres i gennemsigtig plastik, så man kan iagttage produktet inden køb. Indpakningen kan med fordel anvendes som beskyttelse mod berøring af produktet, da denne type lakrids kan være meget fedtet.

Det påsatte engelske skilt synes at give produktet en stemning af originalitet og tradition, hvilket Malaco mærket ødelægger lidt.

Smag:

Skipperpiben har en sød lakridssmag, som virker afrundet, men kunne dog have en stærkere smag af lakrids. Jeg vil karakterisere lakridsen som mellemhård og den skal tygges godt inden man synker den hvilket betyder, at en bid varer længere. Selve lakridssmagen ebber dog hurtigt ud, og smagsløgene vender sig hurtigt til smagen. Dette betyder, at man efter et par bidder ikke nyder den i samme grad som da man begyndte.

Jeg har fået fat i et produkt uden tilsat sukkerkugler, som ellers skal fungere som gløder i piben. Sukkerkuglerne giver en sjov variation i smagen, men er åbenbart ikke at finde på alle skipperpiber.

Pris:

Grundet den mellemhårde konsistens holder skipperpiben i op til flere bidder, hvilket er godt klaret af et produkt til så lav en pris. Smagen af lakrids er desværre ikke stærk nok.

Trods den lidt for svage lakridssmag og den fedtede konsistens, har skipperpiben en behagelig smag og varer længe i forhold til prisniveauet.

Jeg er derfor parat til at give skipperpiben

3 lakridsrødder ud af 5.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Anmeldelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s